De veelzijdige vakmannen van hét klus- en onderhoudsbedrijf in Haarlem

Vraag een offerte aan!

Geen klus is te gek voor Rezende Klus- & Onderhoudsbedrijf. In de regio Haarlem werken we zowel binnen als buiten aan alle voorkomende klussen in uw huis of bedrijfspand. Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen? Bekijk op deze pagina al onze diensten en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Schilder voor binnen en buiten

U kunt ons inschakelen voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, wij verzorgen dit voor particuliere klanten en bedrijven. Wij kiezen voor A-kwaliteit materialen en beschikken over eigentijds materieel, om voor u het optimale resultaat te bereiken. Wilt u uw interieur een nieuwe uitstraling geven en daar een concurrerend tarief voor betalen? Dan zijn wij uw aangewezen partner voor een strak en streeploos resultaat tegen een goede prijs.

Houtrotreparatie

Met goed onderhoud van het buitenschilderwerk kunt u de kans op het optreden van houtrot verminderen. De eerste signalen zijn blaren en scheuren in de verflagen die worden veroorzaakt door de inwerking van vocht. Mits behandeld in een vroeg stadium is het verhelpen van het probleem nog mogelijk. Wij halen het aangetaste hout weg en vullen de gaten met een uit twee componenten bestaand vulmiddel op epoxybasis. Na het schuren wordt het kozijn opnieuw geschilderd. Bij niet meer te repareren houtrot kunnen wij een nieuw kozijn aanbrengen.

Complete badkamers

Voor de complete aanleg van een badkamer of een grondige renovatie hiervan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw badkamer van a tot z, dus inclusief de plaatsing van het sanitair, de betegeling, kleine rioleringswerkzaamheden en alle loodgieters- en elektrowerkzaamheden.


Hoogwaardig stucwerk

Voor kwalitatief hoogwaardig stucwerk beschikken wij over de juiste kennis en eigentijdse gereedschappen. Onze ervaren vakmannen verzorgen alle soorten stucwerk tegen een schappelijke prijs.

Tegelwerken in Haarlem

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in alle voorkomende tegelwerken. Wilt u uw badkamer, toilet of keuken betegeld hebben? Vraag naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor een prachtig en duurzaam resultaat.

Behangen

Als ervaren behanger kunnen wij u van dienst zijn bij kleine en grote behangklussen. Wij verwerken niet alleen conventionele behangsoorten maar ook vinyl-, acryl-, glasvezel-, textiel- en vliesbehang.

Timmerwerken in Haarlem

Tot onze specialismen behoren ook allerlei timmerwerken voor binnenshuis en buitenshuis. U kunt hierbij onder andere denken aan verbouwingen binnenshuis, maar ook verzorgen wij de bouw van schuren, dakkapellen en schuttingen. Voor een breed pakket aan timmerwerken kunt u ons inschakelen. Wilt u weten wat wij zoal voor u kunnen uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op. Bij alle timmerwerken kunnen wij u ook blij maken met een scherpe en glasheldere offerte.

Neem contact op voor een offerte

Ons klusbedrijf staat voor u klaar

Voor een optimale dienstverlening zijn wij bereikbaar van 7:00 uur tot 22:00 uur, ook 's zaterdags kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u dus een (onderhouds)klus die u wilt uitbesteden aan een bedrijf dat de sporen in de regio al ruimschoots heeft verdiend en wilt u daar een eerlijke prijs voor betalen? Dan heeft u Rezende Klus- & Onderhoudsbedrijf in Haarlem al gevonden.

Vraag het onze vakmannen!

*Verplicht

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. *