Geen klus te gek voor Rezende Klus & Onderhoudsbedrijf uit Haarlem

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen? Bekijk op onze pagina over schilderwerken, onze pagina over badkamers, stuc- & tegelwerk of lees hier informatie over onze overige diensten! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Behangen

Als ervaren behanger kunnen wij u van dienst zijn bij zowel kleine als grote behangklussen. Wij werken niet alleen met conventionele behangsoorten maar ook met vinyl-, acryl-, glasvezel-, textiel- en vliesbehang.

Timmerwerken

Tot onze specialismen behoren ook allerlei timmerwerken voor binnen en buiten. U kunt hierbij onder andere denken aan verbouwingen binnenshuis, maar ook aan de bouw van schuren, dakkapellen en schuttingen. Voor een breed pakket aan timmerwerken kunt u ons inschakelen.

Wilt u weten wat wij zoal voor u kunnen uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op. Voor alle timmerwerken kunnen wij u ook blij maken met een scherpe en glasheldere offerte.

Ons klusbedrijf staat voor u klaar

Voor een optimale dienstverlening zijn wij bereikbaar van 07:00 uur tot 22:00 uur, ook 's zaterdags kunt u contact met ons opnemen.

Hebt u dus een (onderhouds)klus die u wilt uitbesteden aan een bedrijf dat de sporen in de regio al ruimschoots heeft verdiend en wilt u daar een eerlijke prijs voor betalen? Dan bent u bij Rezende Klus & Onderhoudsbedrijf in Haarlem aan het goede adres.

Klusadvies nodig? Vraag het de vakmannen van

Rezende Klus & Onderhoudsbedrijf

Bel ons direct